medence építést még nem késő tervbe venni, az új medence pedig a nyár fénypontja lesz! Képzelje el, hogy odakint forróság tombol, tikkasztó a levegő, szellő sem rezzen. A nap magasan jár a nefelejcs kék égen, igazi nyári napnak ígérkezik. Semmi sem esne jobban, mint egy hűsítő fürdőzés? A saját medence a kertben vagy az udvaron csak egy megrendelésre van Öntől! A medence építést bízza ránk, a csobbanás az Ön dolga!

medence építésnek van néhány feltétele. Pár alapvető dologra figyelni kell és tisztázni olyan részleteket, amik a medence építést lehetővé teszik. Természetesen a medencének helyre van szüksége, mert alapvetően nagy méretű dologról van szó. Az még nem elég, ha van kertje vagy udvara egy ingatlannak, mert elegendő helyre van szükség ahhoz, hogy kivitelezni lehessen a medence építést és még maradjon hely arra is, hogy nyugágyakat, kerti bútort helyezzenek ki stb.

A medence kivitelezéséhez kell egy megbízható cég, valamint egy jó csapat is, aminek a szaktudása és a rutinja is biztosítani tudja, hogy a medence és a telepítése is minőségi legyen. A cégünktől különböző típusú medence szetteket tud megrendelni minden olyan ügyfél, aki hamisítatlan, német minőségű medencét szeretne a kertjében használni. Vannak szögletes kialakítású medencéink, több méretben, különböző medence kiegészítőkkel, világítással, lépcsővel, gépészettel. A medence lehet fehér vagy kék is, az anyaga strapabíró, könnyen telepíthető a kijelölt helyére, évekig megbízhatóan használható.

A medence építéssel kapcsolatos további információkat kérje a kollégáinktól. Ehhez nem is kell személyesen felkeresnie minket, mert elég, ha a weboldalunkon közzétett elérhetőségek egyikén felveszi velünk a kapcsolatot. A megrendeléstől függően elkészítjük Önnek a személyre szabott árajánlatot a konkrét medence építés árral. Az árajánlat elfogadása után kimegyünk a helyszínre és elvégezzük az új medence szett telepítését, a telepítést követően pedig be is üzemeljük azt. Készítse a fürdőruhát és a napernyőt, idén nyáron már saját medencében fürdőzhet!

+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu