medencefedés ott is hasznos medence kiegészítő, ahol kisgyermek is van a medence körül! A medencés kertek, udvarok nemcsak szépek, hanem ideális helyszínt nyújtanak az otthoni kikapcsolódásra, szórakozásra is. Egy medencével foglalkozni is kell, valamint gondoskodni a biztonságos használatáról.

A medence veszélyes hely lehet egy kisgyermeknek, ha felügyelet nélkül hagyják a vízben vagy annak közelében. Mégsem kell lemondani a medencéről, akkor sem, ha családdal vásárol medencés ingatlant vagy utólag szeretne építtetni egyet a kertbe. Legyen tudatos és alakítsa ki úgy a medencét, hogy az a legkisebbekre se jelentsen semmilyen veszélyt!

Az egyik, létfontosságú medence kiegészítő, amit nem hagyhat ki a bevásárló listáról, az a medencefedés. A medencefedés tulajdonképpen egy fémvázzal és átlátszó üveg borítással ellátott kupola, ami a medence vize fölött kap helyet. A kupola a medence egyik partjától a másikig ér, teljes szélességében és hosszában is lefedi a víztükröt. A két vége is zárt, illetve rendelkezik nyitható ajtóval is, a medence szabad használatához. A medencefedés tehát tökéletesen lefedi a medencét és a gyerekeket megbízhatóan távol tudja tartani a víztől, ha arra van szükség.

Nem kell féltenie a gyerekeket, ha kimennek a kertbe játszani, a medence mellett is biztonságban lesznek, ha egy minőségi medencefedés is található a medencén. Ez a kiegészítő egész évben  hozzá tud járulni egy biztonságosabb, igényesebb medence fenntartásához. A vásárláshoz tekintse meg a termékeinket, a medencefedés telepítését és karbantartását pedig nyugodtan bízza a mi csapatunkra!

Forduljon bizalommal a medence használathoz kapcsolódó termékeket gyártó és forgalmazó cégünkhöz! Nálunk mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy az Ön igényeire szabott, biztonságos és esztétikus medencéje legyen! A tőlünk megvásárolható termékekről és a megrendelhető szolgáltatásokról, a medencefedés árakról a honlapon feltüntetett elérhetőségeken tud tájékoztatást kérni. Ami még hiányzik a medencéjéből, azt nálunk megtalálja!

+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu