Rólunk

Cégünk a mosonmagyaróvári régió legnagyobb nyílászárós cége, a Movatherm Bt égisze alól nőtte ki magát. Mivel A tulajdonosokat hívhatjuk “medencemegszállottak”-nak , és a nyílászáró és medence gyártás közt mind anyagfelhasználásban mind gyártástechnológiában nagy a hasonlóság ez megkőnyítette dolgunkat. Csapatunk tagjaként tudva egy évtizedes múltra visszatekintő medence gyártó cég egykori tagját,kézenfekvő volt hogy a medence iránt támasztott kereslet miatt van keresnivalónk a piacon.

Aki nyílászárós cégünket ismeri a régióban az tudja , hogy nevünk egybeforrott a minőséggel és megbízhatósággal. Szeretnénk a medence üzletágban megteremteni ugyanezt a szemléletet. Elnézve a piacon elhelyezkedő medence gyártókat, akik silány minőségű alapanyaggal, a mennyiségre koncentrálva minőség helyett próbálnak helytállni, ide szeretnénk beékelni termékeinket, amik nem sorozatgyártásban, nagy mennyiségben készülnek, hanem manufakturális jelleggel, minden egyes darabra odafigyelve. Nem szeretnénk sem a jelenben, sem a jövőben elengedni ezt a fajta hozzáállást. Megfigyelve a piaci termékkínálatot, szinte nem elérhető 90 fokos sarokkiképzéssel kialakított medence. Ennek az előbb említett dolog a legfőbb oka. A legnehezebben gyártható medencék közé tartozik amit nem tesz lehetővé a nagy mennyiségű gyártás. Apró dolognak hangzik, de mind designban mind későbbi burkoláskor nagy a jelentősége. Rendkívüli költségnövekedést jelent a későbbi burkolás ha egyáltalán sikerül szépen kialakítani. Anyagainkat kizárólag német medence alapanyagból szerezzük be az átlagnál vastagabb , erősebb minőségben. Ha személyesen szeretne velünk találkozni ezt a Movatherm üzletében megteheti amely egyből garancia a megbízhatóságra. Nem évente céget változtató csapat vagyunk mint a legtöbb medencés cég. Mi régóta Mosonmagyaróváron vagyunk és a régió lakossági visszajelzései alapján úgy gondoljuk hogy még nagyon nagyon sokáig :-). Talán ez megfizethetetlen a mai világban : a megbízható minőség és folyamatos elérhetőség , a korrekt kommunikáció , ez mind amire tőlünk biztosan számítani lehet!

Köszönjük, hogy érdeklődött cégünk után és Reméljük hogy elégedett megrendelőink közt tudhatjuk a későbbiekben. Amennyiben érdekes lehet, tudunk mutatni referencia munkákat is az eddig telepített medencéink közül.
Üdvözlettel,
Movapool Csapat

 
+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu