Szolgáltatások

N

Telepítés

N

Téliesítés

N

Tavaszi medence indítás

N

Éves karbantartás

Miért érdemes bennünket választani?

Legfőképp azért, mert mi mindent megteszünk, hogy partnereink úgy érezzék, végre megtalálták az elképzelésüket. Szakmailag jól felkészült csapatunk várja megrendelőink elvárásainak gyors, precíz, pontos megvalósítását.

Medencéinket innonatív technológia, átlagon felüli minőség jellemzi.

Munkatársainkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinket a legszélesebb körű kiszolgálásban részesítsük és szakmai tapasztalatainkkal megbízható üzemeltetői hátteret biztosítsunk. A filozófiánk nem az egyszeri megrendelések teljesítésére hanem ügyfélközpontú és hosszú távú bizalom kiépítésére törekszik. Bátran forduljanak hozzánk műszaki és technikai kérdésekben, a mögöttünk álló többéves szakmai tapasztalatunk garanciát jelent.

 

A medence téliesítésről

Medence téliesítés kedvező feltételekkel, megbízható cégtől. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy jövőre is problémamentesen használhassa medencéjét! 

Rohan az idő: még éppen, hogy elmúlt a nyár, de máris szinte nyakunkon van a tél. A hideg évszak megérkezése előtt sok teendő vár a kerttulajdonosokra, de még több arra, akinek medencéje is van. Eljött ugyanis a medence téliesítésének az ideje, és ezt a feladatot semmiképp sem érdemes kihagyni. Elsőre nagyon bonyolultnak tűnhet, de szerencsére nem feltétlenül házilag kell megoldani, ugyanis cégünk kedvező áron elvégzi a műveletet. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni a medence téliesítésről

A medence téliesítés célja, hogy megóvjuk a medence szerkezetét, a burkolatot, a gépészeti elemeket, valamint a csöveket a fagy okozta sérüléstől, illetve, hogy a vizet tisztán tartsuk. A műveletet akkor érdemes beiktatni, amikor a vízhőfok 15 fok alá süllyed, de akár már a nyári szezon végével meg lehet kezdeni az előkészületeket. A medence téliesítésének első lépése a vízben található kiegészítők eltávolítása, amelyeket télen száraz helyen kell tárolni. Vegyük ki a létrát, a merülő gépészeti elemeket és ne feledkezzünk meg az esetleges fényforrásokról sem! A vízszintet a szkimmer alá állítsuk be, majd víztelenítsük a csöveket. Következő lépésként be kell állítani a víz minőségét a megfelelő vegyszerekkel. Az ideális a 7,2-7,5 PH érték és az alacsony keménység. A fizikai szennyeződések eltávolításáról valamint az algamentesítésről se feledkezzünk meg! A medence téliesítésének fontos lépése a téliesítő folyadék adagolása és elkeverése, majd a téli medence takaró felhelyezése. A gépházban gondoskodjunk a szivattyú víztelenítéséről, valamint a szűrő tisztításáról! A szivattyút fagymentes, száraz helyen teleltessük. 

A medence téliesítése összetett folyamat, amely sok kisebb lépésből áll, de a gondos munkának köszönhetően a tavaszi beüzemelés sokkal egyszerűbb lesz. Amennyiben nem szeretne kockáztatni, forduljon bizalommal cégünkhöz, és bízza profi szakembereinkre a feladatot! 

 
+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu