Hőszivattyúk

Hőszivattyú a maximális kényelemért!

medence hőszivattyú

hőszivattyú használata a medence fűtésének legjobb megoldása! Hosszabbítsa meg a szezont, és hozza ki a maximumot kerti medencéjéből!

Egyetlen kerti medence sem képes önmagában tökéletes kényelmet nyújtani tulajdonosainak, szükség van néhány praktikus gépészeti eszközre és kiegészítőre, amikkel magasabb szintre lehet emelni a fürdőzést. Általában az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat a medencevíz kellemes hőmérsékletének biztosítása, ugyanis a természetes párolgás miatt könnyen hűl a víz még egy kevésbé meleg nyári estén is. Takaró használatával csökkenthető ugyan a hőveszteség, de igazán hatékony megoldást csak a medence vizének fűtése jelenthet, ehhez pedig a hőszivattyú jelenti a legokosabb választást!

A medence hőszivattyú alkalmazása egyszerű és kényelmes, hiszen a megfelelő beállításokat követően szinte észrevétlenül teszi a dolgát. Mivel ez a berendezés elsősorban a levegőben természetes módon jelenlévő hőt használja fel ahhoz, hogy a kívánt hőmérsékletűre melegítse a vizet, környezetbarát és egyben rendkívül gazdaságos is. A hőszivattyú azonban csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha teljesítménye a medence méretéhez van igazítva, ezért körültekintően kell választani. Célszerű egy kicsivel erősebb modell mellett dönteni, mint amit a térfogat indokolna, ennek köszönhetően ugyanis gyorsabban felmelegszik a víz, vagyis egy-egy alkalommal kevesebb ideig üzemel a medence hőszivattyú. Emellett természetesen az is fontos, hogy a kiszemelt berendezés neves gyártó terméke legyen, hiszen ez garantálja a megbízható, gondtalan használatot hosszú távon.

Medence hőszivattyú alkalmazásával akár már kora tavasszal kezdetét veheti a fürdőszezon és egészen ősz végéig eltarthat! Használja ki Ön is a korszerű berendezésben rejlő lehetőséget, és élvezze a kerti medence kényelmét akkor is, ha az időjárás kevésbé kedvezően alakul! Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban vagy szeretne tanácsot kérni a hőszivattyú helyes méretezését illetően, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!

Hőszívattyú kínálatunk:

+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu