Medence fedések

Meghosszabbítható a fürdési szezon!

A saját kerti medence számos előnnyel jár, melyeket nem csak a kánikulában lehet kihasználni. A medencefedésnek köszönhetően tavasszal, illetve ősszel is kellemes hőmérsékleten tartható a víz, így a medence használata nem korlátozódik a tikkasztó hőség idejére. Ezzel a megoldással még nagyobb kényelmet élvezhetnek a megrendelők, hiszen a nyári záporok, és az azokat kísérő hőmérsékletingadozás sem jelenthetnek kellemetlenséget.

Megspórolható a párolgás okozta vízveszteség!

A száraz, forró napokon gyakran előforduló jelenség, hogy elpárolog a medence vizének egy része. Ez nem csak azt jelenti, hogy a víz időnként pótlásra szorul, hanem ezáltal a vegyszerezés is gyakrabban válik szükségessé. A medencefedésnek köszönhetően nem kell számolni ilyen problémákkal, de előnyei itt még nem érnek véget! A párolgás következtében azzal is számolni kell, hogy a víz hőmérséklete csökken, ám a medencefedéssel ez is megakadályozható.

Biztonságossá tehető a medence környezete!

Jól tudjuk, hogy a biztonság minden családi otthonban prioritást élvez. Amennyiben gyakran fordul meg a kertben kisgyermek vagy idős rokon, esetleg háziállat is van, kiemelt figyelmet kell fordítani a balesetveszélyes helyzetek elkerülésére. A sokoldalú medencefedés a biztonságot is szolgálja, alkalmazásával ugyanis megelőzhető, hogy bárki a vízbe essen.

Egyszerűbbé válik a medencevíz tisztítása!

A medencébe hulló por, valamint a falevelek, termések és rovarok jelentősen csökkentik a fürdőzők komfortérzetét. A medencefedés erre a problémára is megoldást kínál, hiszen megakadályozza, hogy a szennyeződések a medence vizébe jussanak. Nem csak a medence használata válik kényelmesebbé ilyen módon, hanem a tisztítással és karbantartással járó teendők, továbbá a téliesítés és a tavaszi megnyitás is egyszerűbbé tehető.

Medencefedés: számos előny egyetlen eszközben!

MedencefedésekMedencefedések kedvező áron, kiváló minőségben, rövid határidővel – használja ki a medencefedés össze előnyét!

medencefedés több előnnyel is rendelkezik, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a medence használatát, ráadásul a “medenceszezon” is meghosszabbítható a segítségükkel. Ráadás, hogy a medencefedés ára kifejezetten kedvező is, ezért érdemes mellette dönteni.

medencefedés segít a medence vizének hőmérsékletét egyenletes szinten tartani, és megakadályozza annak párolgását is, ami nem csak a víz, de a vegyszerek költségét is alacsonyabban tartja. Emellett biztonságossá is teszi a medencét és annak környezetét, hiszen a véletlen beleesés kizárt, és a szennyeződések sem tudnak felszaporodni a medence vizében. Hogy a tavaszi és őszi szezonban is használhatóvá válik a medence a medencefedés által, csak hab a tortán!

Amennyiben szeretne medencefedést rendelni a medencéjére, illetve, ha kérdése lenne a medencefedés árával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu