Medence szett

Medencéink teljes körű kivitelezése a gyártástól akár a telepítésig. Önnek nem kell semmit tennie. Megálmodja és mi valóra váltjuk. A minőséghez egyszerű telepítési mód társul, ezzel megkönnyítve a házilagos beépítés módot, melyhez maximális segítséget nyújtunk. Medencéink elkészítésekor szem előtt szerettük volna tartani, mind a felhasználhatóságot, mind a 21. században elvárt modern formavilágot, ezért preferáljuk a szögletes medence kialakítást. Megkönnyíti a medencék burkolását, takaríthatóságát. 6-10 mm vastagságú német alapanyagból készítjük termékeinket fehér illetve kék színben. Szettjeinket fehér színben álmodtuk meg, melynek köszönhetően ea víz gyönyörű türkizkék színezetet kap.

MovaOptimum

 • Szögletes kialakítású medence test fehér színben 6*3*1,5 méretben (490kg)
 • Sarkos kialakítású lépcső
 • Rövid oldalon pad kialakítás
 • Gépészet: szűrővel és szivattyúval, sóbontó fogadására előkészítve

MovaPremium

 • Szögletes kialakítású medence test fehér színben 6*3*1,5 m méretben (490kg)
 • Sarkos kialakítású lépcső
 • Rövid oldalon pad kialakítás
 • Gépészet: szűrővel és szivattyúval, sóbontó készülékkel.
 • Tetszőleges oldalon Led világítás

MovaPremiumPlus

 • Szögletes kialakítású medence test fehér színben 7,5*3*1,5 m méretben (590 kg)
 • Sarkos kialakítású lépcső
 • Rövid oldalon pad kialakítás
 • Gépészet: szűrővel, szivattyúval, sóbontó készülékkel
 • Tetszőleges oldalon Led világítás

Csomagjaink mindegyike felszerelhető a Kiegészítők menüpont alatt található termékeinkkel. Szállítási mód egyeztetése után van lehetőség a méretváltoztatásra. Ehhez egyedi árképzés szükséges!

Kerti medence építés, házi nyaralás!

kerti medence építésnek köszönhetően idén ki sem kell mozdulnia ahhoz, hogy vakáció hangulatba kerüljön!  A kánikula, a ragyogó kék ég, a finom koktélok, a víz megnyugtató morajlása. Sokan csak ennyivel is boldogok, ha arról van szó, hogyan töltsék el a nyári szabadságot. A vízpartra viszont utazni kell, attól függően, hogy hová szól az úti cél többet vagy kevesebbet. Mit szólna hozzá, ha idén már nem kellene utaznia ahhoz, hogy a víz mellett élvezze a strandolást?

A kerti medence építést akár már ma meg tudja rendelni, ha eldöntötte, hogy a kertben található szabad felületet medenceként szeretné hasznosítani. A kerti medence telepítés minden lépését ránk bízhatja, mert komplett szolgáltatást nyújtunk ezen a területen és teljes csomagot értékesítünk. A kerti medence építés a kapcsolatfelvételt követően a konzultációval kezdődik, majd a részletek megvitatása után a helyszíni felméréssel folytatódik. Annak alapján, hogy mi a megrendelő elképzelése és mekkora hely, milyen terület áll rendelkezésre a kerti medence építéshez, a medence szettjeinkből választhatja ki azt az egyet, ami a legjobban passzol a kertjébe és az elképzeléseihez.

A medence szettekből összesen négy áll rendelkezésre. A medence szettekhez tartozik medence és a hozzá illő gépészeti felszerelés, kiegészítők, mint az ülőpad vagy a lépcső, valamint dekoratív led világítás is. A medencék méretben eltérnek, de mindegyik szögletes kialakítású és fehérre festve készül. A kerti medence építést követően már csak színültig kell tölteni vízzel a medencét és csobbanni egyet a türkizkékben játszó vízben.

Egy modern, minőséget képviselő medence mellől nem is lesz kedve elmozdulni, hiszen minden együtt van egy kis nyári kikapcsolódáshoz! Hívjon vendégeket és szervezzen egy nyári medencés összejövetelt, hogy el tudjon büszkélkedni az új medencével! Ha felkeltettük az érdeklődését és már látja magát a saját medencéje partján, elnyúlva egy kényelmes nyugágyban, lépjen velünk kapcsolatba! Kérjen árajánlatot az egyik elérhetőségen kerti medence építésre!

kerti medence építés
műanyag medence építés

Műanyag medence építése: készüljön velünk a nyárra!

Műanyag medence építése komoly tapasztalattal, rövid határidővel és kedvező áron – rendeljen most, hogy a nyarat már saját medencéje partján tölthesse!

A tavalyi nyár sokakat ébresztett rá arra, hogy a legjobban akkor járnak, ha az otthonukat teszik alkalmassá mindarra, amit a korábbi években máshol csináltak, így például sokan választották a műanyag medence építésének megrendelését a strandolás helyett. Attól függetlenül, hogy az idei nyár hogy alakul, érdemes idén is elgondolkodni ezen a nagyszerű lehetőségen, hiszen kényelmesebb és biztonságosabb is az otthonunk közvetlen közelében strandolni.

Amennyiben szeretné a kertjében élvezni a vízpart nyújtotta örömöket, válassza Ön is a műanyag medence építését, és bízza meg cégünket a kivitelezéssel! Többféle medence szett közül választhat, melyek csak a felszereltségükben különböznek egymástól, az áruk viszont minden esetben kedvező, és a minőségük is kiváló!

Ha felkeltettük az érdeklődését a műanyag medence építésének lehetősége iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

+36703673505 +36705493578 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 99 Medence szett, medence fedés, medence kiegészítők, Szolgáltatások: medence telepítés, téliesítés. Tavaszi medence indítás. Éves karbantartás movapool

Elérhetõségek
Telefon:
+3670-367-35-05
+3670-549-35-78
E-mail:
info@movapool.hu